Groeisessie: 
Bewust de juiste financiële keuzes maken

Als je groeit als ondernemer, is dat natuurlijk heel mooi. Daar doe je het voor! De keerzijde daarvan is dat het ook behoorlijk wat chaos en stress kan veroorzaken. 

Meer inzicht door een 1 op 1 groeisessie

Bij de start van je onderneming was alles nog redelijk overzichtelijk. Maar nu je groeit, moet je veel meer regelen, ook op financieel gebied. 

Ben je groeiende ondernemer en vraag je je af:

• Of je alles wel goed hebt geregeld?
• Of je geen belangrijke dingen vergeet?
• Of je geen geld laat liggen?
• Wat er met je bedrijf gebeurt als je ziek wordt of tijdelijk afwezig bent?
• Waarom die administratie toch steeds zo veel tijd kost? 

Simpel & overzichtelijk

Maak het simpel en overzichtelijk voor jezelf

Cijfers hoeven niet ingewikkeld te zijn. Maar je moet wel weten hóé je dit voor jezelf simpel en overzichtelijk maakt. Als jij de inrichting van je boekhouding goed voor elkaar hebt,  kun je bewuste (financiële) keuzes maken. Je weet dan welk pad je kunt kiezen, zodat je komt waar je wilt zijn en tegelijkertijd kunt genieten van de weg ernaartoe. Wil jij weten hoe jij je boekhouding zó kunt inrichten, dat jij de juiste financiële keuzes kunt maken voor je bedrijf? 

Boek dan een groeisessie bij Thessa!

Bewuste keuzes maken

Wat levert deze groeisessie jou op?

Je boekhouding kan veel meer zijn dan je cijfertjes op orde hebben voor de Belastingdienst. Wanneer je je boekhouding goed hebt ingericht, geeft het je heel veel waardevolle informatie over waar je nu staat en welke stappen je nog moet zetten om je doelen te bereiken. Het helpt je bij het maken van bewuste (financiële) keuzes in jouw ondernemerschap. Iedere ondernemer is uniek en daarom heeft ook iedere ondernemer andere handvatten nodig om echt inzicht te krijgen in (de cijfers van) zijn of haar bedrijf. Tijdens deze groeisessie gaat Thessa daar graag met jou over in gesprek en ontdek je samen met Thessa wat jij nodig hebt. 

Het verloop van de groeisessie

1

Jouw voorbereiding op het gesprek

Voorafgaand aan het gesprek krijg je een korte vragenlijst. De vragen zetten jou alvast aan het denken en geven Thessa voldoende input om het gesprek goed voor te bereiden.

2

Tijdens het gesprek

Tijdens het gesprek bespreken we je doelen. Waar wil je naartoe met je bedrijf? Wat vind je belangrijk in jouw leven? Van daaruit bepalen we wat er nodig is om jou voldoende inzicht te geven om (financiële) keuzes te kunnen maken.

.

3

Na het gesprek

Na het gesprek ontvang je van Huis van Financiën een mail met daarin de belangrijkste tips voor jou. Bovendien ontvang je een gedetailleerde uitwerking voor de persoonlijke inrichting van je boekhouding. Ook krijg je een voorstel hoe Huis van Financiën je eventueel verder kan helpen. Helemaal vrijblijvend natuurlijk.

.

In 2021 zijn er elke maand zijn er 2 plekken vrij voor een groeisessie!

Plan nu je afspraak in, dan neemt Thessa contact met je op.

Prijs: €147 excl. BTW.

Of vul hieronder het contactformulier in.

Het Huis van Financiën geeft ondernemers grip op cijfers.


Contact

Bel: +316 14063959
Whatsapp: +316 14063959
thessa@huisvanfinancien.nl
Aalsmeerhof 10
6843 VX, Arnhem

Kvk 70896380
BTW nl002296235b02

 © Huis van Financiën 2020 - 2023. Website gerealiseerd door Gouden Website. Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring 

>