Het Huis van Financiën geeft ondernemers grip op cijfers

Zet je cijfers slim in om te bouwen aan een bloeiend bedrijf waar je trots op bent.

Leid jij jouw bedrijf of leidt je bedrijf jou?

Veel ondernemers kampen met financiële zorgen. Ze vragen zich af hoe ze overzicht krijgen in de grote berg aan administratieve verplichtingen én financiële mogelijkheden. Hoe zorgen zij dat er genoeg winst onderaan de streep overblijft? Dat ze de kosten in de hand kunnen houden? Hun grootste frustratie is dat ze weten dat zij veel meer uit hun bedrijf kunnen halen, maar dat het er niet (snel genoeg) uitkomt. De dromen die ze hadden toen ze hun bedrijf startten, lijken verder weg dan ooit.

Neem het roer weer in eigen hand

Waarschijnlijk ben je ondernemer geworden omdat je zelf wilt bepalen hoe je je leven wilt inrichten. Je wilt het beste potentieel uit jezelf halen en een verschil maken voor de mensen om je heen en in de wereld. Je maakt inmiddels de groei door die je zo graag wilde, maar je verliest de grip op je bedrijf. Het ideale leven dat jij je als ondernemer voorstelde is ver te zoeken. Je boekhouding kost je heel veel tijd of geld en is vooral bedoeld voor de Belastingdienst.

 • Wil je meer grip krijgen op de cijfers in je bedrijf?
 • Vraag jij je af of je wel slimme keuzes maakt op financieel gebied?
 • Wil je je bedrijf laten groeien op een manier die bij jou past?
Een bloeiend bedrijf

Als succesvolle ondernemer is het belangrijk dat jij de cijfers begrijpt en erop kunt sturen. Je blijft immers altijd zelf verantwoordelijk. Hoe zou het zijn als je praktisch, eenvoudig en volledig inzicht krijgt in je cijfers? Dat je ondersteund wordt bij het doen van de aangiften? Je exact weet wat de mogelijkheden zijn op financieel gebied? Zodat je in weinig tijd weer grip krijgt op je leven, je bedrijf én je winst? Het programma van Huis van Financiën ondersteunt ondernemers zoals jou hierbij. We vertellen er hieronder alles over.

Het kan echt anders! 

Start vandaag nog om de leiding in je bedrijf weer terug te pakken... 

Naar een financieel gezond & bloeiend bedrijf

Het Huis van Financiën biedt een jaarprogramma waarmee je als ondernemer leert je financiën en je boekhouding te begrijpen, te gebruiken en te managen op een manier die bij jou past. Bovendien krijg je ook alle service die je van een administratiekantoor, boekhouder of accountant zou mogen verwachten.  

Met jouw zakelijke én persoonlijke dromen en doelen als startpunt werken we online en offline aan jouw financiële plan. Zodat jij kunt sturen op een financieel gezond bedrijf met een groeiende winst.

Altijd op tijd voor de Belastingdienst

Tijdens het programma worden de aangiften BTW en inkomstenbelasting samen met jou verzorgd. Volledig, kloppend en op tijd.

Meer tijd

Door optimaal gebruik van technologie leer je 90% van je boekhouding zelf te doen, terwijl je dit slechts 5 minuten per dag en een half uur per week kost. Nooit hoef je meer te wachten op de boekhouder.

Meer winst

Je leert welk verdienmodel en prijsstelling het beste bij jou past. Je snapt hoe je je kosten zo laag mogelijk houdt. Je weet hoe je aftrekkosten slim inzet, zodat je minder belasting hoeft af te dragen.

Financiële rust

Geen slapeloze nachten en gepieker meer. Het geeft rust om te weten waar je geld aan uitgeeft en hoeveel inkomsten je kunt verwachten. Zo neem je de juiste beslissingen als het gaat om investering van tijd en geld.

Geld voor later reserveren

Met een goed onderbouwde risicoanalyse en een duurzaam plan bouw jij vermogen op om ook op latere leeftijd te kunnen genieten van het leven.


Strategisch plan, directe actie

Een overzichtelijk plan voor zowel je privé als je zakelijke situatie, met heldere doelen op korte en langere termijn. Zo kun je je bedrijf beheerst laten bloeien en groeien, terwijl je geniet van de weg er naartoe.

Je dromen en je hart volgen

Elke keuze die je maakt in je bedrijf heeft invloed op jouw leven, het leven van je naasten en op de wereld. Maak de juiste keuzes en leef het leven dat jij voor ogen hebt.

Wat zeggen ondernemers over het Huis van Financiën programma?

Je kunt op Thessa vertrouwen

Thessa werkt gestructureerd en komt haar afspraken na; eigenschappen die bij projectmanagement essentieel zijn. Je kan op Thessa vertrouwen. Dat maakt Thessa een zeer prettig persoon om mee samen te werken.

Marlou Bullens

Consultant Communication
and Presentation-Master

Lekker samenwerken!

Fijne meid! Goede communicatie en komt afspraken altijd na. Het is lekker samenwerken met Thessa! Eigenlijk geen kritisch puntje te benoemen.

Kindercoach Gouda Annemarie van Velde recensie

Annemarie van Velde

Kindercoach Gouda

Slim en efficiënt 

Ik ben diep onder de indruk van het vermogen van Thessa om snel te schakelen en slimme oplossingen te bedenken. Bij onze eerste ontmoeting wist ik direct dat ik haar zo vertrouw, dat ik haar zonder twijfel inzage geef in mijn hele financiële situatie. 

Johanna Oosterbaan

Businesscoach/
marketing expert 

Wat is het resultaat van het programma?

Thessa leert jou, met de boekhouding als basis, hoe jij je cijfers kunt gebruiken om jouw bedrijf te sturen. Zo krijg je inzicht in de financiën én kun jij werken aan een bloeiend bedrijf waar je trots op bent. Daarnaast helpt zij jou bij het inrichten van jouw financiële boekhouding en het doen van de belastingaangiftes, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de Belastingdienst, de toekomst en de tijd die je eraan kwijt bent.

In het Huis van Financiën leer je hoe je je administratie veel slimmer kunt inrichten, zodat je veel tijd bespaart. Daarnaast ondersteunt Thessa jou een jaar lang bij alle aangiften BTW en inkomstenbelasting.

Met haar deskundige begeleiding leer je bewuste financiële keuzes te maken, die bijdragen aan het leven dat jij graag wilt leiden. Je hebt je leven lang profijt van alles wat je leert in de 5 uitgebreide online modules.

1

Module 1: Dromen vertalen naar actie

Na deze module is het voor jou helder wat voor jou belangrijk is als ondernemer. Wat raakt jou en wat zou je graag nog willen doen in je leven? Dromen die je misschien nooit voor mogelijk had gehouden, vertaal je nu naar concrete en haalbare doelen. 

2

Module 2: Inzicht in je financiële situatie

In deze module krijg je inzicht in jouw relatie en waarden rondom geld. Je denkt niet meer in schaarste, maar in overvloed en niet meer in moeilijkheden maar in mogelijkheden. Je krijgt inzicht in jouw gehele financiële plaatje, zowel zakelijk en privé. Het maakt je zelfverzekerder om de juiste beslissingen te nemen en je creativiteit neemt toe.

3

Module 3: Voldoen aan administratieve verplichtingen

In deze module maak je een plan om jouw inkomsten en uitgaven te laten bijdragen aan jouw doelen. We richten samen je administratie heel eenvoudig zó in, dat je voldoet aan alle regels en wetgeving voor ondernemers en je cijfers altijd actueel zijn. Je hebt geen zorgen meer dat de Belastingdienst op de stoep staat omdat je een fout hebt gemaakt.

4

Module 4: Grip op je cijfers

Om grip op je cijfers te krijgen richten we in deze module heldere en efficiënte processen in. Je weet hoe je je cijfers altijd up-to-date houdt doordat je ritme en structuur aanbrengt. Ook weet jij na deze module waar je je kostbare tijd aan kunt spenderen en welke werkzaamheden je beter kunt uitbesteden.

5

Module 5: Sturen op je cijfers

In deze module leer je alles over het sturen op basis van je bankrekeningen, financiële overzichten en kengetallen. Ook weet je hoe je het debiteuren- en crediteurenbeheer zo inricht, dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over een nog niet betaalde factuur.

Over Thessa, oprichter van Huis van Financiën

Thessa werd van jongs af aan al blij van cijfertjes. Na schooltijd loste zij de sommen op die haar vader voor haar maakte op de computer en leerde ze haar broertje rekenen met Flippo’s.

Ook nu maakt ze de ingewikkelde cijfermaterie zo eenvoudig mogelijk, zodat haar klanten het kunnen begrijpen en vertalen naar informatie die helpt om hun bedrijf te kunnen sturen.

De visie van Thessa is dat hoe je het ook wendt of keert, je financiën een belangrijk onderdeel van je leven zijn. Geld is een middel dat je kan beperken, of juist vrijheid kan geven. Zeker voor jou als ondernemer. Door je financiën zo te managen dat je er grip op houdt en het past bij de manier waarop jij wil leven, kun jij je richten op dat wat je écht belangrijk vindt.

Waarom kies je voor dit jaarprogramma?

We horen je denken: In dit programma zit heel veel, dus dat zal best wel een investering zijn. Dat begrijpen we, er zit ook heel veel in. Je zult zien dat je dit zo hebt terugverdiend. Je stemt je prijsstelling goed af op de markt, daardoor ontvang je in minder werkuren vaak hetzelfde of een hoger inkomen.

Een jaar lang krijg je hulp van Thessa en haar team bij je aangiftes en bij alles wat met jouw financiën te maken heeft. Jij wordt daarin volledig betrokken, zodat jij aan het eind van het jaar precies snapt wat er in je bedrijf gebeurt. Je bent in staat om 90% van je administratie zelf te doen. Van daaruit kun jij beslissen wat je zelf blijft doen en wat je wilt uitbesteden. Maar wel op een manier waarop jij de juiste vragen weet te stellen en je zelf de regie houdt over je bedrijf.

Vraag je je af waar je de tijd vandaan moet halen om dit te leren? Onze overtuiging is dat als je weet hoe het werkt, je zult zien dat je uiteindelijk meer rust in je bedrijf hebt en dat je tijd over hebt voor het bouwen aan je bedrijf. Elke online module bestaat uit gemiddeld 4 lessen. Elke les kost 1 tot 3 uur tijd. Daarnaast kost het tijd om de lessen in de praktijk te implementeren. De online modules volg je in je eigen tempo, binnen de 12 maanden waarin je het programma volgt. Afhankelijk van jouw behoefte en de momenten waarop de aangiftes ingediend moeten worden, plannen we 1-op-1 momenten.

Denk je nu: "Ik heb niets met cijfers dus ik geloof niet dat ik het voldoende zal begrijpen om iets uit dit programma te halen?".

De kracht van Huis van Financiën is om de cijfers zo eenvoudig mogelijk weer te geven. Wij geloven dat de financiële wereld het vaak onnodig moeilijk maakt. Daarom zorgen wij ervoor dat we het zo eenvoudig en praktisch mogelijk voor je maken, waardoor ook jij het kunt leren.

Edyta - House of Green

"Zelf had ik al een hele poos een groot verlangen om mijn financiën eens flink onder de loep te nemen, uit te mesten en opnieuw te ordenen..... Een aantal weken nu werk ik samen met Thessa hieraan en ik kan niet anders zeggen dan WOW!!...en...waarom heb ik dit niet eerder gedaan?! Het is oprecht een verademing om exact te weten hoe je ervoor staat en dat zaken goed en overzichtelijk geregeld zijn. Wat ik vooral ook goed voel is dat mijn relatie met geld echt aan het veranderen is. En net als met alle relaties, wat je aandacht geeft dat groeit en bloeit en daar kun je op gegeven moment lekkere vruchten van plukken! Nu de zooi zo goed als opgeruimd is hebben we nieuwe doelen gezet en een planning gemaakt voor het komende nieuwe jaar! Echt giga motiverend en dus een flinke duw in de rug! Als je groeiende ondernemer bent en grip wilt krijgen op je cijfers dan moet je echt bij Thessa zijn! DIKKE VETTE AANRADER!"

iNVESTERING

JAARPROGRAMMA

Leren over en support bij jouw financiën
Bespaar veel tijd, stress en geld en pak de regie over jouw bedrijf weer terug. 

2500

 • Inrichting boekhouding op maat
 • 3 coachgesprekken inclusief het maken van een persoonlijk winstplan
 • Toegang tot de online training met 5 uitgebreide modules
 • Online support bij boekhoudkundige en financiële vragen
 • 4 x verzorgen BTW aangifte
 • 1 x verzorgen aangifte inkomstenbelasting
 •  Fiscaal advies
PROGRAMMA OP MAAT

               Aangepast aan jouw wensen                Wil je meer of minder begeleiding? Alleen hulp met de aangiftes of juist alles erop en eraan?

Op aanvraag

 • Uitbesteden administratie
 • Bepalen van verdienmodel en prijsstelling
 • Risico analyse  en risico inventarisatie van jouw bedrijf
 • Opstellen/aanpassen algemene voorwaarden en privacyverklaring
 • Inrichten van ondersteunende processen/ systemen
 • Creëren van waardevolle stuurinformatie die jou helpt de juiste keuzes te maken
BASIS OPLEIDING

Leren over en support bij jouw financiën
Bespaar veel tijd, stress en geld en pak de regie over jouw bedrijf weer terug. 

650

 • Inrichting boekhouding op maat
 • 3 coachgesprekken inclusief het maken van een persoonlijk winstplan
 • Toegang tot de online training met 5 uitgebreide modules
 • Online support bij boekhoudkundige en financiële vragen
 • 4 x verzorgen BTW aangifte
 • 1 x verzorgen aangifte inkomstenbelasting
 • Fiscaal advies
EXCLUSIEVE OPLEIDING

                    Aangepast aan jouw wensen                Wil je meer of minder begeleiding? Alleen hulp met de aangiftes of juist alles erop en eraan?

Op aanvraag

 • Uitbesteden administratie
 • Bepalen van verdienmodel en prijsstelling
 • Risico analyse en risico inventarisatie van jouw bedrijf
 • Opstellen/aanpassen algemene voorwaarden en privacyverklaring
 • Inrichten van ondersteunende processen/ systemen
 • Creëren van waardevolle stuurinformatie die jou helpt de juiste keuzes te maken

100%

NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

100% Tevredenheidsgarantie 
(30 dagen)

Na 30 dagen evalueren we hoe het gaat. Is het niet naar je wens? Had je er wat anders van verwacht? Wil je er niet mee door gaan? Je ontvangt dan gegarandeerd je geld terug.


Onze begeleiding is snel en accuraat. Bij het Huis van Financiën zorgen we ervoor dat je binnen 2 werkdagen antwoord hebt van Thessa of een van de specialisten.

 • Als je nu start met het programma kost het bijhouden van je volledige administratie niet meer dan 5 minuten per dag en een half uur per week
 • Deelnemen aan het programma zorgt dat je binnen korte tijd meer financiële rust ervaart
 • Start nu en ga van een hoofdpijndossier naar een heldere aanpak om je bedrijf te kunnen sturen op cijfers

Vaak gestelde vragen

Krijg ik begeleiding bij het maken van een persoonlijk plan?

Voor wie is het programma bedoeld? 

Heb ik nog een boekhouder nodig?

Moet ik met een specifiek boekhoudpakket werken?

Hoe moet ik verder na het jaarprogramma?

Heb je interesse in het jaarprogramma? 

Neem contact met me op via onderstaande gegevens en je krijgt zo spoedig mogelijk een bericht terug.

Het Huis van Financiën geeft ondernemers grip op cijfers.


Contact

Bel: +316 14063959
Whatsapp: +316 14063959
thessa@huisvanfinancien.nl
Aalsmeerhof 10
6843 VX, Arnhem

Kvk 70896380
BTW nl002296235b02

 © Huis van Financiën 2020 - 2023. Website gerealiseerd door Gouden Website. Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring 

>