Het jaartraject

Met mijn financiële brein naar jouw financiële vrijheid

Jouw bedrijf is jouw passie

De transformatie die je biedt aan jouw klanten is groot. Heeft impact. Jij maakt echt een verschil. En het ondernemerschap krijg je er zomaar bij. Die sales heb je inmiddels wel in de vingers, maar dan is de volgende stap onvermijdelijk. Want om een echt succesvol bedrijf te bouwen dat toekomstbestendig is, moet jouw bedrijf ook financieel sterk staan. Je kunt nooit duurzaam geven, zonder goed voor jezelf te zorgen als ondernemer. Dat betekent dat je hebt te bouwen aan het bedrijf dat echt bij jou past. Een bedrijf waarin je kunt focussen op datgene waar jij fantastisch in bent, waar je aandacht hebt voor alle aspecten in het leven die voor jou belangrijk zijn, waarin je je financieel vrij voelt en je een stevig fundament hebt om je bedrijf op te kunnen sturen. Dan kun jij je leven voluit leven en nog veel meer impact maken op jouw klanten en de wereld.

Financieel inzicht en financiële kennis is juist voor high end ondernemers 
vaak een struikelblok.

Je bent slim, retegoed in je vak, je hebt veel mensenkennis en je pikt snel nieuwe dingen op. Waarom zijn die financiën dan zo lastig? Waarom kost het zo veel energie?
Juist doordat je goed bent in heel veel andere dingen, is het logisch dat financiën niet jouw ding zijn. Je vindt het belangrijk, want je weet dat het nodig is. Dat je zonder goed inzicht en grip op je cashflow niet verder kunt groeien. Dat het nodig is om verder in de toekomst te kijken als je niet altijd op deze manier wil blijven werken.

Je onderneemt het liefst op basis van je gevoel
Je hebt een gevoel bij je prijzen, de kansen en mogelijkheden die je ziet, bij de investeringen die je doet en het salaris dat je jezelf uitkeert. En dat gevoel is heel krachtig. Daar ben je ver mee gekomen. Maar als je echt gaat groeien, gaat het wankelen. Dan gaan er andere vragen spelen. Kan ik meer werk uitbesteden? Wat als mij iets overkomt? Wat als ik andere keuzes wil maken? Wanneer kan ik met pensioen of minder gaan werken? Hoe kan ik slim met mijn geld omgaan? Wat is mijn investeringsruimte? Welke overtuigingen en verhalen rondom geld staan mij in de weg om mijn bedrijf verder te laten groeien?


Om dit soort vragen te kunnen beantwoorden heb je echt inzicht in en grip op je cijfers nodig. Dan heb je zelf te snappen wat jouw cijfers je vertellen voor nu en de toekomst. Dat gaat veel verder dan je boekhouding uitbesteden aan een boekhoudkantoor. Het vraagt iets van jezelf, maar je hoeft het niet alleen te doen. Juist niet, want cijfers zijn niet jouw sterkste kant. En dat hoeft ook helemaal niet om je cijfers te gaan snappen. Met een helder plan, goede systemen voor jouw cashflow en financiën, sterk financieel en fiscaal advies en het aanpakken van jouw money mindset bouw je een financieel sterk bedrijf waarmee jij jouw financiële vrijheid creëert.

Stap in het jaartraject

Hét jaartraject voor jou als je voelt dat je veel meer winst kunt halen uit jouw bedrijf. In geld, tijd én vrijheid. Een jaar lang mijn persoonlijke begeleiding, coaching en advies. En niet alleen van mij. Samen met mijn winstteam sta ik voor je klaar. 


Dit krijg je:

Een helder en concreet strategisch winstplan waarmee je jouw financiële vrijheid creëert.
Accountability en support. Jij staat er niet alleen voor.
Financieel en fiscaal advies zodat jij slimme keuzes maakt die daadwerkelijk geld opleveren.
Als jouw persoonlijke CFO heb je mij altijd binnen handbereik voor jouw prangende financiële en strategische vragen.
Jouw financiële administratie optimaal ingericht, zodat er geen onnodige tijd verloren gaat in het bijhouden ervan.

Echt inzicht in je cijfers met een goed dashboard dat precies de informatie geeft die jij nodig hebt en snapt.


Een cashflowsysteem dat ontworpen is voor jouw persoonlijke dromen, doelen en persoonlijkheid. Zodat jouw geld altijd op de juiste manier en op het juiste moment aandacht krijgt.
Coaching op omgaan met geld en moedige keuzes maken, zodat jij de groei van jouw bedrijf kunt bijbenen én faciliteren.

Je kiest voor dit jaarprogramma als je: 

  • weet dat je meer winst uit je bedrijf kunt halen, maar niet weet hoe 
  • onrust ervaart rondom je financiën omdat je te makkelijk geld uitgeeft of juist helemaal niet
  • merkt dat jouw boekhouder of accountant jouw financiële vragen niet (goed) meer kan beantwoorden
  • echt een imperium wil bouwen dat toekomstbestendig is.

Wat is het resultaat van het jaarprogramma?

1

Je ervaart rust over je financiën omdat je er grip op hebt

2

Je weet precies wat jouw investeringsruimte is en wat de volgende stap is om jouw bedrijf te laten groeien

3

Je staat zelfverzekerder in je bedrijf 

4

Je maakt financieel bewuste keuzes, zodat je een goede balans vindt in goed zorgen voor jezelf, je omgeving én je klanten

5

Je winstmarge is verdubbeld en jouw pad naar financiële vrijheid is gelegd

Over Thessa, oprichter van Huis van Financiën

Thessa werd van jongs af aan al blij van cijfertjes. Na schooltijd loste zij de sommen op die haar vader voor haar maakte op de computer en leerde ze haar broertje rekenen met Flippo’s.

Ook nu maakt ze de ingewikkelde cijfermaterie zo eenvoudig mogelijk, zodat haar klanten het kunnen begrijpen en vertalen naar informatie die helpt om hun bedrijf te kunnen sturen.

De visie van Thessa is dat hoe je het ook wendt of keert, je financiën een belangrijk onderdeel van je leven zijn. Geld is een middel dat je kan beperken, of juist vrijheid kan geven. Zeker voor jou als ondernemer. Door je financiën zo te managen dat je er grip op houdt en het past bij de manier waarop jij wil leven, kun jij je richten op dat wat je écht belangrijk vindt.

Een winstteam, wat is dat?

Als mede-eigenaar van MKBTR heb ik een heel team aan specialisten om mij heen die mij onder andere op het gebied van fiscaal, financiële planning, datarapportage en dashboarding volledig ondersteunen. Een groep specialisten die écht kan samenwerken en verder kijkt dan hun eigen vakgebied. Daarmee kan ik jou de beste kwaliteit bieden op alle onderdelen van het traject.

Doe jij ook mijn vermogensbeheer?

Ik werk samen met een gerenommeerd vermogensbeheerder. In het traject maken wij het plan. Weten we precies welk vermogen jij kunt laten beheren. Als je wilt, zorg ik ervoor dat dit vermogen beheerd wordt door mijn samenwerkingspartner. Dat scheelt jou een hoop gedoe. Maar wil je dit zelf regelen, dan staat je dat natuurlijk vrij.

Kan ik mijn boekhouding en belastingzaken ook bij je uitbesteden?

Ja, dat kan. Om jouw optimaal te kunnen helpen hebben we altijd up to date cijfers nodig. Als mede eigenaar van MKBTR kan ik met mijn team zorgen voor de up to date cijfers. Dit staat los van het traject.

Heb je interesse in het jaarprogramma? 

Met mijn financiële brein naar jouw financiële vrijheid.

Contact

Bel: +316 14063959
Whatsapp: +316 14063959
thessa@huisvanfinancien.nl
Aalsmeerhof 10
6843 VX, Arnhem

Kvk 70896380
BTW nl002296235b02

 © Huis van Financiën 2020 - 2023. Website gerealiseerd door Gouden Website. Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring 

>