Livedag 29 september 2022

 


Strategisch winstplan in één dag

In één dag een concreet en actiegericht plan waarmee jij als high end ondernemer jouw eigen financiële vrijheid kunt creëren.

Met dit plan heb jij de tools om jouw winst in 2022 nog te verdubbelen.

Ben jij:

 • Coach, consultant, marketeer, ontwerper of adviseur en wil jij graag jouw klanten bedienen op hoog niveau?
 • Ambitieus en wil je impact maken, maar vind je het tegelijkertijd belangrijk om écht van het leven te kunnen genieten?

Draai je een goede omzet, maar voel je dat er nog veel meer winst te behalen valt in geld, tijd en vrijheid?

Wil jij:

 • Jouw pad naar financiële vrijheid bepalen?
 • De tools in handen hebben om slim met geld om te kunnen gaan?
 • In het laatste kwartaal van 2022 nog je winst van dit jaar verdubbelen?

Ik daag je uit om tijdens de livedag op 29 september  groot te denken en te dromen, maar ik hou je ook met beide benen aan de grond. Ik geef je een perspectief voor de toekomst en de potentie die ik bij jou en je bedrijf zie.

Eerlijk, realistisch en uitdagend.

De eerste stap naar financiële vrijheid is een stevig plan.

Zonder plan weet je niet wat ervoor nodig is om jouw eigen financiële vrijheid te creëren. Een strategisch winstplan maakt heel veel dingen in je bedrijf concreet: Welke investeringen zijn er nodig? Waar heb je financieel aandacht aan te besteden voor nu en de toekomst? Welk salaris hoort daarbij? Welke ondernemingsvorm? Wat betekent dit voor de belastingen? En hoe, wanneer en hoe vaak heb je dan jouw aanbod te verkopen?

Tijdens de livedag op 29 september krijg je antwoord op 3 vragen:

 • Wat betekent financiële vrijheid voor mij?
 • Wat is er nodig om die financiële vrijheid te creëren?
 • Welke big leap kan ik in 2022 nog nemen richting mijn doel?

Mijn definitie van financiële vrijheid is: in het nemen van iedere beslissing in je leven prioriteit kunnen geven aan vervulling en plezier boven geld.

Dat vraagt om heel goed weten wat jou vervulling en plezier geeft en om het creëren van een leven waarbij geld niet de beperkende factor is om dat te doen. Misschien betekent dat op je 40e met pensioen, maar misschien betekent het juist nu ruimte creëren omdat jouw gezin dat nu nodig heeft. Misschien wil je wel tot je 80e blijven werken, omdat je zo veel plezier en vervulling haalt uit je werk. Misschien voel je je nu gevangen door hoge kosten of afhankelijkheid van je partner. Misschien voel je nu te veel de druk van geld verdienen op korte termijn, om naar de lange termijn te kunnen kijken. Misschien ben jij zelf wel degene die de mogelijkheden tot financiële groei saboteert.

We hebben allemaal verlangens
We hebben dus ook allemaal ons eigen pad te bewandelen naar meer financiële vrijheid. Misschien is beleggen voor jou een goed idee. Of investeren in een ander bedrijf of vastgoed, je prijzen verhogen, slimmer werken, nieuwe inkomstenbronnen aanboren of misschien gewoonweg het verlagen van je kosten. Dit kunnen allemaal wegen zijn naar het vergroten van jouw financiële vrijheid.

Jouw relatie met geld
Wat minstens zo belangrijk is als alle praktische mogelijkheden rondom het opbouwen van geld en vermogen, is jouw relatie met geld. Als alle kansen en mogelijkheden om goed geld te verdienen voor je neus liggen, maar je het jezelf niet toestaat om dat te mogen verdienen, gebeurt er niets. Daarom besteden we tijdens de livedag niet alleen aandacht aan praktische zaken, maar ook aan mindset.

Wat krijg je van mij?

 • Een helder perspectief voor jouw toekomst en die van je bedrijf.
 • Alle tools die je nodig hebt om vanuit jouw dromen en verlangens te komen tot een concreet financieel en strategisch plan.
 • Concrete acties om jouw winst in het laatste kwartaal van 2022 te verdubbelen.
 • Inzicht in waar je nu staat en wat jou nog tegenhoudt om jouw winstpotentie volledig te benutten.
 • Eerlijkheid over geld. Zodat je niet alleen met een grote dromen plan naar huis gaat, maar met een plan dat je écht kunt realiseren.
 • Met een klein groepje gelijkgestemde ondernemers de hele dag werken aan jouw bedrijf in een veilige en inspirerende setting.
 • Een hele dag mijn persoonlijke begeleiding op een prachtige, grootse locatie in het midden van Nederland.
 • Volledige verzorging met koffie, thee, lekkers, lunch en borrel om jouw energie sterk te houden.
 • Een groot en inspirerend cadeau dat recht in je hart binnenkomt.
 • Met dit plan in handen weet jij precies wat je te doen staat voor de rest van het jaar. Niet alleen om veel impact te maken, maar ook financieel sterk te staan.

"Hoogtepunt van de livedag was toch wel het bespreekbaar maken wat elkaars financiële ‘struikelblokken’ zijn. Ook de openheid en de veilige omgeving om het te kunnen delen en bespreken waar ik naartoe wil. Voor mij heeft deze dag écht de weg gelegd naar meer winst, doordat ik op een hele andere manier naar mijn financiën ben gaan kijken. Zo weet ik nu precies welke investeringen ik kan doen, zonder concessies te doen aan het salaris dat ik mezelf wil uitkeren."

Waar en wanneer?

Datum & tijd:
Donderdag 29 september 2022
10.00 tot 17.00 uur

Locatie:
Villa Berg en Dal | Centrum voor ontmoeting en levenskunst
Jacob van Lenneplaan 12
3743 AR Baarn

Inclusief:
Koffie, thee, lekkers, lunch en borrel.

Investering:
Tot 10 september €797,- 
Daarna is de prijs €979,-


Over Thessa

Het is mijn missie om zo veel mogelijk ambitieuze ondernemers te helpen om financieel gezond en gelukkig te zijn met hun bedrijf. Ik ben ervan overtuigd dat mensen, en ondernemers nog een beetje meer, zelf verantwoordelijk zijn voor ons geluk en voor onze bijdrage aan de wereld. Het maken van bewuste keuzes in het leven en in het ondernemerschap is daarvoor wat mij betreft de basis.

Ik wil niet meegesleept worden door de waan van de dag en mijn leven laten bepalen door anderen, maar zelf steeds weer bewust mijn richting kiezen. Laat ik me dan nooit meeslepen? Tuurlijk wel, maar ook dat is dan een bewuste keuze.   

Als geen ander weet ik hoe goed inzicht hebben in je cijfers en hierop kunnen sturen kan zorgen voor duurzame groei binnen je bedrijf. Ik vind het fijn om ondernemers in hun kracht te zetten en ze te helpen de regie te laten pakken over hun bedrijf en over hun leven. Eerder hielp ik al tientallen ondernemers bij het concretiseren van hun dromen, doelen en plannen. Wat zeggen ondernemers over Huis van Financiën?

Een concreet plan voor een droomleven: een family tiny house en reizen 

Voor ondernemer Annemieke Bremmer stonden twee dingen vast: ze wilde een family tiny house kopen en reizen. Haar bedrijf liep goed, ze verdiende genoeg om er lekker van te leven, maar om haar dromen te bereiken moesten er nog wel dingen écht anders. De samenwerking met Thessa was precies wat ze zocht. https://www.huisvanfinancien.nl/review-een-concreet-plan-voor-een-droomleven-een-family-tiny-house-en-reizen/ 

Annemieke

Financiële doelen stellen vond ik eng. Nu sta ik nog sterker in het najagen van mijn dromen en doelen

Als ondernemer heb ik natuurlijk bij het bepalen van mijn tarieven bijvoorbeeld mijn kosten en gewenste inkomen op een rijtje gezet, maar verder dan dat durfde ik niet altijd te gaan. Financiële doelen stellen vond ik eng, uit angst ze niet te kunnen behalen. Samen met Thessa heb ik gewerkt aan mijn winstplan en kwam ik erachter dat mijn financiële doelen heel realistisch en haalbaar zijn. Wat een ontzettend fijn en motiverend gevoel geeft dat! Het mooie aan het plan vind ik dat het alles combineert: je doelstellingen qua te behalen opdrachten, tarieven, kosten, investeringen - het zet je echt op scherp en je ziet gelijk hoe alles tot elkaar in verhouding staat. Daardoor kan je er ook mee spelen en zien wat het oplevert als je een van de elementen wijzigt. Ik ben er heel blij mee en sta nu nog sterker in het najagen van mijn dromen en doelen.

Djana

Genoeg verdienen om van te leven en om te investeren in hun passies: house muziek en vrouwen empoweren

Jesse en Lisa hebben samen een marketingbedrijf. Dat er elke maand facturen verstuurd kunnen worden en er omzet binnenkomt is leuk. Maar wat dat betekent voor de toekomst? Dat was nog niet helemaal helder. Terwijl zij wel allemaal toekomstplannen hadden. Van samen volledig werken in het bedrijf tot een bepaald investeringsdoel om te kunnen investeren in hun passies. Thessa heeft ze geholpen met het krijgen van inzichten en maken van een concreet plan zodat zij precies weten wat zij morgen, volgende week en volgende maand moeten doen om hun doelen te bereiken.  

Jesse & Lisa

Ik wil naar een nieuw level met mijn twee vakgebieden

Door Thessa kreeg ik die dag ontzettend veel waardevolle inzichten. Een daarvan is de focus én marketing die ik veel gerichter wil gaan inzetten op de groeiende ondernemer. Waarbij het jaartraject 'ontwikkel je stijlsignatuur' wat ik heb bedacht, naadloos past. Een waardevolle kern kwam eruit: 'ik wil werken met groeiende ondernemers', samen groeien geeft namelijk wederzijds geluk! En dat voelde Thessa haarfijn aan. 
 
Vervolgens lieten de keiharde cijfers me zien wat ik mezelf uitkeer qua loon. Aha. Eindelijk voel ik 'm landen: ik ben er klaar voor om mezelf méér te gunnen. .

Merijntje

Met mijn financiële brein naar jouw financiële vrijheid.

Contact

Bel: +316 14063959
Whatsapp: +316 14063959
thessa@huisvanfinancien.nl
Aalsmeerhof 10
6843 VX, Arnhem

Kvk 70896380
BTW nl002296235b02

 © Huis van Financiën 2020 - 2023. Website gerealiseerd door Gouden Website. Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring 

>